KNVB alweer bezig met nieuwe seizoen.

De KNVB heeft de data vastgesteld voor de start van het nieuwe seizoen 2021/2022. Hierbij wordt uitgegaan van een situatie waarbij het weer mogelijk is in competitieverband te voetballen. Zowel door het huidige als het vorige seizoen werd door corona voortijdig een streep gezet. Alleen voor de categorie A staat dit seizoen de deur nog op een kier. Als alternatief wil de KNVB wedstrijden om de Regio Cup organiseren. Maar ook dit valt of staat met de corona-ontwikkelingen.

De competitie 2021/2022 gaat van start in het weekend van 25 en 26 september. Als opwarmer hiervoor wordt er vanaf het weekend van 4 en 5 september gespeeld voor de beker.    

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!