Doorgaan Regio Cup onzeker.

Na de persconferentie van het kabinet van dinsdag 13 april is onduidelijk of de KNVB Regio Cup nog van de grond komt. De Regio Cup is bedoeld is om amateurclubs toch nog een alternatief te bieden voor het al in oktober gestaakte seizoen.

Volgens de nieuwste corona-routekaart mogen spelers van 27 jaar en ouder pas vanaf 11 mei weer meetrainen in teams. Deze spelers moeten vervolgens voldoende voorbereidingstijd krijgen om wedstrijdfit te worden. Daarmee komt in elk geval voor seniorenteams de planning van de wedstrijden voor de Regio Cup in het gedrang. Voor jeugdteams speelt dat probleem minder. Zij mogen al veel langer in teamverband trainen. Voor de jeugd werd vorige week de poule-indeling al bekendgemaakt.

De indeling voor de seniorenteams zou vrijdag 16 april worden gepubliceerd. Maar door de laatste ontwikkelingen is dit uitgesteld. De KNVB gaat op zoek naar meer duidelijkheid omtrent de plannen van het kabinet en verwacht de komende weken een definitieve beslissing te kunnen over het wel of niet doorgaan van de Regio Cup.        

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!