Regiocup senioren afgeblazen.

Het zat er al aan te komen, maar de KNVB heeft definitief een streep gezet door de Regiocup voor senioren. Het idee was om met deze alternatieve competitie het seizoen toch nog voetballend af te sluiten. De versoepelingen van de corona-regels die hiervoor nodig zijn laten echter te lang op zich wachten.

Voor de jeugd staat de deur van de Regiocup nog wel op een kier. In tegenstelling tot de senioren mogen jongeren al wekenlang zonder beperkingen samen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Zij hebben dus geen extra tijd nodig om ‘op te trainen’. Toch begint ook hier de tijd te dringen. De vakanties komen eraan terwijl op veel sportparken binnenkort een begin wordt gemaakt met het jaarlijkse zomeronderhoud van de grasvelden.      

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!