Doe mee met de EK poule

USVadv A4 ekpoule21

Over een paar weken begint het EK voetbal. Dit begint steeds meer te leven, gezien de reclame uitingen die zo links en rechts voorbij komen.

Menig voetballiefhebber zal uitkijken naar de start op 11 juni. Om het EK nog wat spannender en interessanter te maken is er een EK Poule georganiseerd.

Hieraan kan iedereen meedoen. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van USV. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Met je deelname steun je USV en maak jezelf

Kans op mooie geldprijzen.

Er wordt gebruik gemaakt van een bestaande website. Daar moet je je eerst even registreren en vervolgens aanmelden bij de poule: Union SV. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt uitgelegd in deze instructie. 

Ik wens jullie veel voetbal(voorspel) plezier. Op naar een mooie zomer.

Sportieve groet,

Gerjan Kok

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!