Besluit KNVB Regiocup Jeugd.

Beste USV-ers, 

Hoewel de KNVB nog steeds hoop houdt op het doorgang vinden van de Regiocup heeft USV besloten niet deel te nemen hieraan. De beslissing is genomen omdat vanaf 7 juni alle velden bij USV gesloten zullen zijn voor het jaarlijkse groot-onderhoud van de Gemeente Dalfsen. Feitelijk kunnen wij geen wedstrijden en trainingen meer organiseren.

Einde seizoen

Daarmee komt het seizoen voor USV ten einde. Het mag duidelijk zijn dat het Bestuur van USV afgelopen seizoen als een grote teleurstelling ziet. Het besturen van een voetbalvereniging doe je niet om alleen “het bedrijf” draaiende te houden. Hoewel we content zijn met de ontwikkelingen binnen USV buiten het voetballen om (denk aan ledenaantallen, ontwikkelingen teams, ontwikkelingen bij de Sponsorcommissie, Technische Commissie, Jeugdcommissie, Accommodatiecommissie en zelfs de Financiën), blijven we met een grote kater achter. Een voetbalclub is er in eerste instantie om te voetballen. Bij USV gaat dat hand in hand met gezelligheid. Het is eens te meer gebleken dat USV naast een sportieve ook een grote maatschappelijke rol speelt in Nieuwleusen en omstreken. Beide rollen hebben we niet kunnen vervullen. USV heeft, samen met de Supportersvereniging USV, diverse acties georganiseerd om toch connectie te houden met haar leden en achterban. Dat is voor beide Besturen een pleister op de wonde. Maar nogmaals; het gevoel overheerst dat we een slecht jaar achter de rug hebben. Snel de blik op vooruit!

Seizoensopening ‘21-‘22 

De blik staat binnen het Bestuur vanaf 7 juli op het nieuwe seizoen. Veld 3 en de oefenhoek zijn op 1 augustus weer geopend. En op 2 september zijn alle velden weer beschikbaar. Het weekend erop starten we met de bekerwedstrijden.

In tussentijd gaat de selectie vanaf 15 augustus starten met het nieuwe seizoen. In het Bestuur zullen we aankomende weken de seizoensopening gaan plannen. Reken maar dat dit een bijzondere opening wordt! Uiteraard zal er nog het nodige over gecommuniceerd worden. Houd daarom onze website en social media in de gaten.

We wensen iedereen fijne pinksterdagen, een gezonde zomer met beter weer dan dit voorjaar en een zonnig weerzien in het post corona tijdperk. Op naar seizoen ‘21-‘22!

Sportieve groet van het bestuur van USV,

Michiel Smudde

Voorzitter

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!