Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1.

Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV weer een vrouwelijk seniorenelftal tussen de lijnen.

Dit was twee keer eerder het geval: van 1971 t/m 1975 en van 1985 t/m 2001.

Ian Vlierman is met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 de trainer van dit jonge enthousiaste team.

De selectiespeler van USV 1 was in eerste instantie van plan, om net als voorgaande jaren, weer een jeugdteam van USV te begeleiden totdat hij deze kans voorbij zag komen.

Nadat de Technische Commissie van de USV jeugd een oplossing had gevonden voor de vrijgekomen plek die hierdoor ontstond, stonden alle seinen op groen voor Ian om te reageren op de vacature.

Ondanks dat de sollicitatie bijna 2 uur duurde, waren de aanwezigen, waaronder een delegatie van de speelsters groep, unaniem van mening dat Ian de juiste persoon is voor deze functie.

USV Vrouwen 1 gaat het seizoen 2021-2022 starten met de volgende selectie bestaande uit 16 speelsters:

Lisa Vasse; Judith Huls; Esmé Strijker; Nicole Vink; Eva Spijkerman; Femke Leegsma; Fleur Stolte; Mellanie Westerhof; Judith Borger; Elsa Kok; Ellen Boelaart; Noa Soer; Romée Hofmeijer; Simone van Spijker; Chantal Mijnheer; Tess Spijker.

Naast hoofdtrainer Ian Vlierman wordt het team verder aangevuld met assistent trainer John Spijker, teambegeleidsters Jolanda Stolte en Irma Hofmeijer en grensrechter Gerjan Kok.

Er wordt getraind op de maandag en woensdagavond en de thuiswedstrijden worden gespeeld op de zaterdag om 14.30 uur.

IMG 0205 01 01 01

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!