Cees Roeland “Meestervoorspeller” Union SV.

Met een voorspelde finale tussen Italië en Engeland en ook nog eens Italië als kampioen, heeft Cees Roeland de basis gelegd voor de winst in de EK poule van Union SV. Zijn team “Aad Afkoopsom” wist de meeste punten bij elkaar te spelen. Lang heeft team Stoetekop onder leiding van Ronald Timmer aan kop gestaan. Op de laatste speelronde moest hij toch nog een paar plaatsen afstaan. En uit het niets was daar ineens Emmy met Italië als kampioen en Ronaldo als topscoorder. Dat tikte even lekker aan. Zo van plaats 19 naar 2. De top 5 wordt verder aangevuld met een 3e plaats voor Rene Kok en een 5e plaats voor Alexander Barros.

Hieronder de prijswinnaars.

1e prijs 200 euro: AAD Afkoopsom onder leiding van Cees Roeland
2e prijs 150 euro: MC Carthy 17 onder leiding van Emmy
3e prijs 100 euro: KickOff'73 onder leiding van Rene Kok
4e prijs 50 euro: Stoetekop onder leiding van Ronald Timmer
5e prijs 25 euro: Barros FC onder leiding van Alexander Barros

Alle prijswinnaar van harte gefeliciteerd.

Uit de vele reacties blijkt dat de poule erg is gaan leven onder de deelnemers. We hopen van harte dat het Nederlands Elftal zicht plaatst voor Quatar. In dat geval melden we ons rond die tijd wel weer. Dan gaan we gewoon verder poolen onder het motto “Nieuwe ronde nieuwe kansen” Dat geldt trouwens ook zeker voor het Nederlands Elftal.

Inmiddels zijn ook de eerste goodiepakketten van de Supportersvereniging USV uitgereikt aan de winnaars. Hierbij foto’s van de uitreiking aan Henry Kamerman, Ronald Timmer en Niek Hamers. De overige pakketten worden binnenkort bezorgd.

Namens Union SV bedankt voor jullie deelname,

Le Kok Sportief

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!