Het dak op!

Het gezegde is ook bij USV bekend: ‘je moet met je dak aan het werk als de zon schijnt’. In het kader van de renovatie werd deze week dan ook onder een stralend zonnetje het platte dak van het clubgebouw aangepakt. Iedereen zat binnen nog steeds droog, maar het was duidelijk dat de huidige dakbedekking tegen de houdbaarheidsdatum liep. Daarom kreeg dit project naast de metamorfose van de kleedruimtes een prominente plaats binnen het totale renovatieplan.

Over de bestaande dakbedekking werd door de USV-ploeg eerst een laag isolatiewol gelegd. En vervolgens een onderlaag. Daarop wordt snel na de bouwvak door een professioneel dakbedekkingsbedrijf de mastieken toplaag aangebracht.

In totaal gaat het om ruim 400 m². Dit betekent een forse investering. Maar dankzij het isolatieconcept in combinatie met nieuwe cv-ketels wordt ook een aanzienlijk besparing van de stookkosten verwacht.  

Na de toiletten op de bovenverdieping, de kleedkamers en het dak, is de toiletgroep onder het balkon het volgende karwei. Waarmee volgens een voortvarend schema de finish in zicht komt van dit grootscheepse project op sportpark Hulsterlanden. 

Dak fotoWerk van hoog niveau   

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!