Alles weer spic & span bij USV

De laatste zaterdag van de bouwvak is bij USV traditioneel gereserveerd voor de onderhoudsdag. Die stond vroeger vooral in het teken van onkruid wieden. Maar door de wekelijkse inspanningen van de ‘buitenploeg’ liggen groen en tegelpaden op sportpark Hulsterlanden er het hele jaar al strak bij. De schoffel heeft op deze dag dan ook plaats gemaakt voor vele emmers met sop. Vegen, boenen, dweilen, zemen en lappen. De bovenverdieping van het clubgebouw kreeg dit keer een extra grote beurt. Daar was een dikke laag stof neergedaald door het renovatiewerk aan de kleedkamers. Ook het Henk Wink Court en de zittribune kregen weer een flinke opfrisbeurt van de in totaal 40 vrijwilligers die zich meldden voor deze klussendag. Een hele mooie opkomst.

mattenklopper
Er gaat niets boven een ouderwetse mattenklopper

HWCDe boardinghal krijgt een sopje

Tribune
Prijsvraag: wie is de man op de ladder?

Koffietijd
En natuurlijk was er ook weer koffie en Babi Pangang

Kleedkamer
En de kleedkamers worden mooier en mooier

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!