Sparen voor USV bij actie hoofdsponsor PLUS Luuk Tijs

Plus aktieVanaf zondag 5 september kunnen klanten bij PLUS Luuk Tijs sparen voor clubs en verenigingen. Die hebben een lastige tijd achter de rug. En kunnen dan ook een financiële opsteker gebruiken. PLUS Luuk Tijs stelt voor deze actie een bedrag van € 10.000,- beschikbaar. Deze spaaractie loopt tot en met zaterdag 13 november. Dus: ‘Spaar je club gezond’. Doe mee voor USV!

Zo werkt het
Als klant bepaal je zelf aan welke club of vereniging jij jouw sponsorpunten schenkt. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS Luuk Tijs bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit.

Zo spaar je mee voor USV|
Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke € 10,- aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.

  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  • Kies Union Sportvereniging (USV). Voer de unieke code in en activeer.
  • Ook digitaal sparen is mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je 1 sponsorpunt gratis. 
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van USV.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club. Hier lees je ook hoe jij ‘clubsponsor’ van de week kunt worden met kans op een PLUS cadeaukaart van € 75,-.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!