USV speelt gelijk tegen Raalte (1-1)

Ook de tweede oefenwedstrijd van USV eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op sportpark Hulsterlanden was dinsdagavond Raalte de tegenstander. De uitslag was in overeenstemming met het spelbeeld. Voor rust was USV vooral over rechts via Julian Brinkman een paar keer dreigend. Maar een eindstation werd niet gevonden. Frank Kuiper en Max Schaeffer mochten vanaf rand 16 kansrijk aanleggen voor een vrije trap. Bij beiden stond het vizier veel te hoog. Ook Raalte had moeite om het aanvalsspel te vertalen in doelrijpe kansen. Zodat het halverwege nog 0-0 stond. Na rust en de nodige wissels werd het duel wat pittiger. En werd er ook gescoord. De prima keepende Frank Kooiker was een fractie te laat om een Raalter aanval onschadelijk te maken. Overtreding en strafschop. Die werd in de 62e minuut benut door Jesper te Walvaart (0-1). USV liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die liet niet lang op zich wachten. Thijmen Stegeman werd door Ian Vlierman en Niek Ekkelenkamp in stelling gebracht en schoot vanaf rechts fraai raak in de verre hoek (1-1).

Zondag speelt USV opnieuw thuis. Dan voor de beker. Balkbrug is de tegenstander. Aanvang 14.00 uur.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!