USV en Balkbrug doen niks voor elkaar onder (1-1)

Ook de derde wedstrijd van USV in dit nog prille seizoen eindigde in 1-1 . Dit keer voor de beker tegen een fris spelend Balkbrug.

Vanaf de aftrap had USV een geweldige kans om de score te openen. Max Schaeffer stond zomaar oog in oog met Balkbrug doelman Sven Emmink. De sluitpost kwam als winnaar uit de strijd. Daarna namen de gasten het initiatief.  Na een kwartier werd het overwicht beloond met een treffer.  Via de lat en doelman Frank Kooiker belandde de bal op het hoofd van Tomasz Lammersen (0-1). Na ruim een half uur was USV dicht bij de gelijkmaker. Na een corner rolde een eigen inzet van een Balkbrug-verdediger via binnenkant paal miraculeus het veld weer in. Op slag van rust mikte Frank Kuiper een vrije trap rakelings langs de paal. Ook na rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd, zonder grote kansen over en weer. In de 77e minuut kwam USV dan toch langszij. Een goed lopende aanval werd door Thijmen Stegeman afgerond (1-1). In het slotkwartier leek USV op deze warme najaarsmiddag iets meer lucht te hebben dan Balkbrug. Het slotoffensief leverde kansen op voor Dennis van der Veen, Niek Ekkelenkamp en Jord Kouwen. Maar de balans in de stand werd niet meer verstoord.

Balkbrug Max
Max Schaeffer had al in minuut 1 de openingstreffer op zijn schoen. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!