Uitslagen en Wedstrijdverslagen USV jeugd 4 september 2021

De eerste competitieronde voor de pupillen (O8 t/m O12) en de eerste bekerronde van de junioren (O13 t/m O19). Zie hier de uitslagen en een aantal verslagen:

JCLE JO8-1 - USV JO8-1 (20-0)

USV JO9-1 – FC Dalfsen JO9-3 (9-5)

Lemele JO10-1 - USV JO10-1 (5-15)

4 september mochten de jongens eindelijk de wei weer in tegen een echte tegenstander. Lemele uit stond op het programma. Na een korte warming up begon de wedstrijd waarbij Lemele direct sterk de startblokken uit schoot. Usv zette een tandje bij en na enkele minuten was daar al de voorsprong die gestaag werd uitgebouwd tot 6-0. Na het eerste kwart waren we wel aan de time-out toe vanwege het hoge tempo. De volgende twee kwarten daalde het tempo wat en doordat de tegenstander geïrriteerd raakte en meer met ons bezig was dan met de bal werd de voorsprong gemakkelijk behouden. Het laatste kwart hebben we langs de lijn genoten van het samenspel en de combinaties die op de mat werden gelegd. Eindstand 5-15!

USV JO10-2 – Heino JO10-3 (13-2)

USV JO10-3 – Rohda Raalte JO10-5 (3-22)

FC Dalfsen JO11-1 - USV JO11-1 (0-11)

Hallo, hierbij verslag van de 1ste wedstrijd van het seizoen in de HOOFDKLASSE.
De wedstrijd werd gespeeld in Dalfsen. De start van de wedstrijd was om 09.00 uur
De spanning druipte van onze spelers af. In de ochtend kwamen er al foto's voorbij in onze groepsapp van een aantal gespannen bekkies.
De wedstrijd: er was een strijd plan bedacht om Dalfsen goed onder druk te zetten, een strijd plan wat het beste bij onze spelers past.
Vanaf de 1ste minuut waren de spelers super gemotiveerd om de 3 punten mee te nemen naar Nieuwleusen.
Direct werd er druk naar voren gezet en al snel volgde er een doelpunt. USV bleef echt super goed voetballen.
De wedstrijd is verdeeld in 4 kwarten, na het 1ste  kwart stonden we dan ook voor met 0-4.
In het 2de  kwart van de wedstrijd was het combinatie spel van USV echt om van te smullen, de spanning was van de wedstrijd en er kon lekker gecombineerd worden. 0-8 was de tussenstand.
3de kwart:
na een paar kleine aanpassingen door de trainers moesten de spelers een beetje wennen aan de posities. Wel bleven de spelers lekker voetballen.
De doelpunten werden wat moeilijker gecreëerd (kan iets vermoeidheid zijn😉). 0-10.
4de kwart:
USV begon in het laatste kwart van de wedstrijd weer goed aan de wedstrijd en bleef kansen creëren, deze werden helaas niet allemaal meer benut.
Dalfsen kreeg in deze fase een doelpunt door een aanval langs de zijlijn. De bal was bijna een meter over de lijn waardoor onze spelers bleven staan en Dalfsen kon scoren, dit doelpunt werd door een VAR moment afgekeurd😉. Sportief moment van de trainer van Dalfsen. USV scoorde nog en bepaalde de eindstand op 0-11. Wel was er enige twijfel of het 0-11 was of 0-12. USV accepteerde 0-11 en ging met de welverdiende overwinning naar huis. Volgende week 11-09-2021 wordt er gespeeld tegen FC Ommen in Nieuwleusen. De 1ste thuis wedstrijd van het seizoen. U bent natuurlijk welkom op ons sportpark om ons te komen bewonderen

HHC Hardenberg JO11-2 - USV JO11-2 (5-5)

USV JO13-1 – CSV’28 JO13-3 (1-7)

Zaterdag was het eindelijk zover. Na bijna een jaar weer een echte wedstrijd voor onze JO13! Super dat er ook weer publiek aanwezig mocht zijn. Op bezoek kwam het JO13-3 team van CSV uit Zwolle. Het was voor onze jongens de eerste echte wedstrijd op een volledig veld gespeeld dus er is de afgelopen tijd druk getraind op buitenspel zetten en passen. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden (1-7) heeft USV heel knap partij geboden. De tegenstander speelde immers al een jaar langer op een groot veld. Nadat we door 2 snelle counters op 0-2 achter kwamen scoorde USV uit een goed uitgespeelde aanval de 1-2 en ging het spel een hele tijd gelijk op. Er werd hard gewerkt om de bal te veroveren en zo nu en dan lieten de middenvelders en verdedigers goed de bal rondgaan. De ruststand was 1-3 . In de tweede helft bleef USV knokken voor een goed resultaat. CSV kreeg echter het beste van het spel en nam het doel van USV een aantal keer van afstand stevig onder vuur. Ondanks een aantal sterke reddingen van onze keeper Fabian liepen ze uit naar 1-7. Al met al een prima wedstrijd. De spelers hadden direct na de wedstrijd al weer zin in de volgende pot komende zaterdag uit tegen Bergentheim!

FC Ommen JO15-3 - USV JO15-1 (2-9)

FC Dalfsen JO15-3 - USV JO15-2 (3-5)

De kop is er af en we zijn begonnen. Op naar Dalfsen. Onze jongens schrokken zich wel een hoedje toen ze sommige tegenstanders eens aan keken. Twee koppen groter en een met baard groei waar je U tegen zegt. Het mocht de pret niet drukken en met goede moed en vooral goede instelling hebben we een zeer vermakelijke wedstrijd gezien waar de bereidheid om te strijden erg hoog was. Ook de meegereisde supporters waren onder de indruk van het spel van onze jongens. Voor iedere bal werd gevochten en opgeven was niet aan de orde. Na even wat stroef beginnen kwamen we voor met 0-2 voor Dalfsen in de gaten had dat we waren gekomen om te winnen. De ruststand was uiteindelijk 2-3. Na rust werd het even moeilijk en kwam Dalfsen op 3-3. Het mocht hen niet baten en we liepen weer uit naar 3-5. Als we de kansen beter hadden uitgespeeld en de strafschop niet hadden gemist was de uitslag zelfs nog veel hoger uitgevallen.

De doelpunten werden gemaakt door Jayden K 2x, Joost 1x, Rick 1x en Yoran 1x.

USV JO17-1 – FC Ommen JO17-4 (18-0)

USV JO17-2 – Berkum JO17-5 (1-9)

Rohda Raalte JO19-3 - USV JO19-2 (2-6)

Eindelijk weer een wedstrijd. Waar wij als ouders ook mochten kijken. We moesten wel naar Raalte maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas beschikt dit team maar over 10 spelers maar dankzij het feit dat de A1 niet hoefde te spelen konden we toch met genoeg spelers op de grasmat verschijnen. En hoe! Direct na de aftrap kregen we een penalty mee. Het team was duidelijk, Hidde zou het nemen. Hidde schoot de bal koelbloedig tussen de palen. 0-1. Het spel ging mooi gelijk op, met veel kansen over en weer. Het was een mooie wedstrijd voor de toeschouwers. Met een 2-3 stand werd de kleedkamer opgezocht voor de rust. De jongens kregen een bakje thee om de dorst te lessen. Want het was warm... Op kunstgras... Niet klagen, maar zweten. De supporters van USV zagen de jongens weer naar het (meest verre) veld lopen en gingen er al snel achteraan. Blijkbaar toch niet snel genoeg want het was hetzelfde scenario als begin vd wedstrijd. Wederom in de 1e minuut een penalty mee die wederom door Hidde benut werd. Die hadden de supporters dus gemist. 2-4. Op deze stand had Rohda Raalte duidelijk niet gerekend en de strijd werd wat feller. Maar bij beide teams sloeg ook de vermoeidheid toe. Mede door de warmte en geen wedstrijd ritme natuurlijk. Krampje hier, krampje daar. Toch bleef USV sterk overeind, mede dankzij een goed keepende Mika. Uiteindelijk verliet USV het veld met een klinkende overwinning 2-6. Een goed resultaat ook voor leider Jaap die bij zijn debuut direct 3 punten pakt met het team. Kan Louis niet zeggen. Op naar volgende week. Dan thuis tegen Broekland aanvang 13:00.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!