PEC Zwolle Voetbalschool van start!

PEC Zwolle Voetbalschool partnerclub visual 02 Klein

Beter willen worden in aanvallen, verdedigen, jouw techniek ontwikkelen of kijk jij uit naar een extra trainingsmoment in de week omdat je helemaal gek bent van voetbal?

Als convenantclub van PEC Zwolle hebben wij een leuke aankondiging voor jullie. Vanaf zondag 3 oktober start de nieuwe PEC Zwolle Voetbalschool module voor geïnteresseerde jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar.  De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers en de focus ligt op plezier, variatie in de trainingen en ontwikkeling van de deelnemers.

De PEC Zwolle Voetbalschool zal plaatsvinden op het trainingscomplex van PEC Zwolle, bij Be Quick ’28 naast het stadion. 

Wat kun jij als deelnemer verwachten?
- Inclusief PEC Zwolle Voetbalschool tenue
- 10 trainingen van 75 minuten
- Trainen binnen verschillende voetbalthema’s
- Gekwalificeerde en gediplomeerde (PEC Zwolle) jeugdtrainers

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op
www.peczwolle.nl/voetbalschool   

PEC Zwolle Voetbalkamp in de herfstvakantie
Doe jij al mee aan de PEC Zwolle Voetbalschool of lijkt het jou ook of nóg leuker om in de herfstvakantie 3 dagen te komen voetballen bij PEC Zwolle, ook dat kan! Vindt alle informatie over het PEC Zwolle Voetbalkamp in de herfstvakantie op www.peczwolle.nl/voetbalkampen

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!