06-10-2019

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Winfred Boekhoudt 1 35'
Tijd Event QTY
75' 1 Nick Modderman
60' 1 Mark Koops
90' 1 Justin Smeenge
88' 1 Rachid Vos
88' 1 Rachid Vos

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J.W. Eerhart

Asser Boys haalt uit bij Trinitas

Assen – Asser Boys heeft zondag prima zaken gedaan in de derde klasse D. De ploeg van Anne Jan van der Heide won in Boijl afgetekend met 1-5 van Trinitas.

De thuisploeg nam in de eerste helft een voorsprong en hield die 1-0 vast tot aan de rust. Van der Heide: ‘Ik heb in de rust enkele omzettingen gedaan binnen het team en in de tweede helft waren we niet alleen de betere ploeg, maar creëerden we ook veel kansen.’

Dat resulteerde al na vijf minuten in het tweede bedrijf in een Asser treffer van Mark Koops. Nick Modderman bracht Asser Boys aan de leiding en vervolgens was er voor Trinitas geen houden meer aan. Invaller Rachid Vos (2x) en Justin Smeenge tilden de eindstand naar 5-1.

Van der Heide: ‘Dit is dus wat we kunnen. Achterin stond het goed en op het middenveld en in de aanval hebben we vandaag mooie dingen laten zien. Hier kunnen we mee verder.’

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!