27-10-2019
3
1
USV

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Daniel van Arkel 1 36'
Remmert Verbrugge 1 69'
Patrick Poeste 1 83'
USV
Tijd Event QTY
24' 1 Ron Meijerink
1 Leon Kooiker

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
M.T. Koning

Kwetsbaar USV verliest ook in Pesse (3-1)

De zoektocht van USV naar vorm, vertrouwen en de juiste formatie duurt voort. Op het fraai gerenoveerde sportpark in Pesse begon USV nog wel aardig, maar na een kwartiertje nam de hoog geklasseerde thuisploeg het initiatief over. Vanaf dat moment was er steeds dreiging, maar het vizier stond nog niet scherp. De succesvolle counter in de 24e minuut was dan ook een flinke opsteker voor USV. Leon Kooiker hield overzicht en zette Ron Meijerink voor een leeg doel. De vlag ging omhoog voor buitenspel, maar de grensrechter werd niet eens geraadpleegd (0-1). Sein voor Pesse om nog wat extra gas te geven. Dit resulteerde met de rust in zicht in de verdiende gelijkmaker. Een corner vanaf links werd door Daniël van Arkel onhoudbaar langs Martijn Scheper gekopt. USV kwam fris uit de kleedkamer en steeds vaker op de helft van de thuisploeg. Aan die opleving kwam in de 69e minuut een abrupt einde. Een ingooi werd tot twee keer toe verlengd, waarna de bal panklaar lag voor schutter Remmert Verbrugge (2-1). Geen onoverkomelijke achterstand, toch ging de wedstrijd meteen uit als een nachtkaars. Vooral omdat USV nooit de indruk maakte nog een deuk te kunnen slaan in de solide Pesse defensie. Patrick Poeste was de enige die nog een keer applaus kreeg. Al is het nog steeds niet duidelijk of zijn hoge en rake inzet als voorzet of als doelpoging bedoeld was (3-1). Na afloop was het contrast groot. Pesse vierde een feestje als nieuwe koploper. USV droop af en blijft hekkensluiter. Volgende week speelt USV thuis tegen FC Assen. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

De 1-1 van Pesse door een kopbal van Daniël van Arkel.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!