24-11-2019

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Thomas Gelling 1 44'
Mohamad Kubbeh 1
Tijd Event QTY
16' 1 Robert Termohlen
75' 1 Mark Koops

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
S. Aalders

VOETBAL - FC Assen blijft de nummer laatst van de derde klasse D. Op eigen veld ging de derby tegen Asser Boys verloren: 1-2. Mohamad Kubbeh dupeerde zijn ploeg door in de tweede helft rood te incasseren.
Door de nederlaag blijft FC Assen met vier punten de hekkensluiter. De verschillen met de andere clubs in de gevarenzone blijven echter beperkt. Asser Boys draait door het resultaat prima mee in de subtop. De ploeg van trainer Jan Anne van der Heide staat zesde en heeft bovendien twee duels minder gespeeld dan de eerste vijf van de ranglijst.

Bekijk nu online: Aflevering 12 van Onze Club 

Asser Boys kwam na een klein kwartier op voorsprong op sportpark de Hoogspanning. Robert Termohlen werkte een lange voorzet op bekeken wijze in de verre hoek. Het doelpunt deed de wedstrijd als kijkspel geen goed. Het spelniveau daalde flink en kansen waren spaarzaam.

Gelijke hoogte
Op slag van rust kwam FC Assen verrassend op gelijke hoogte. Thomas Gelling passeerde keeper Marvin Bodde met een uithaal vanaf de kop van het strafschopgebied. De gelijkmaker gaf de thuisclub een flinke dosis zelfvertrouwen. FC Assen was in de eerste fase na de pauze de bovenliggende partij en was enkele keren in de buurt van een nieuwe treffer.

Kopstootbeweging
Na een rode kaart voor Kubbeh na een kopstootbeweging zag de equipe van trainer Germain Beck een goed resultaat alsnog verdampen. Mark Koops schonk Asser Boys de volle buit door een kwartier voor tijd raak te koppen uit een hoekschop.

"Een domme rode kaart", baalde Beck na afloop. "We hebben in een paar weken al drie keer rood gepakt. Daar baal ik echt van. Je dupeert gewoon je elftal.

http://rtvd.nl/2h1M

 
 
www.rtvdrenthe.nl/nieuws/154583/FC-Assen-na-domme-rode-kaart-onderuit-tegen-Asser-Boys
 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!