Speler Statistieken

QTY Event Tijd
USV
Tijd Event QTY
45' 1 Eigen Doelpunt (Stijn de Jong)

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W.J.M. van Delden

USV wint ook in Oldemarkt (0-1)

Dankzij de vierde zege op rij heeft USV zich gemeld bij de beste ploegen in 3D Noord. Gemakkelijk ging dat niet. In en tegen het stugge Oldemarkt werd met het kleinst mogelijke verschil gewonnen.

USV begon zeker niet overtuigend. Veel balverlies en foute passes zorgden voor een overwicht van de fysieke sterke thuisploeg. Doelman Martijn Scheper hield USV overeind. Tot drie keer toe wist hij een voorsprong van Oldemarkt te voorkomen. Even later was ook hij kansloos, maar het schot van Jorrid Minnema werd gestuit door de paal. USV was al blij ongeschonden de rust te halen, toen in blessuretijd Stijn de Jong een voorzet van Leon Kooiker zomaar in eigen doel schoot. Doelman Albert de Hoop was volledig kansloos op de strakke inzet (0-1).

Voor rust zat USV een paar keer flink in het nauw. 

Met deze meevaller op zak had USV na de pauze de zaken beter voor elkaar. Waar Oldemarkt het vooral bleef proberen met lange ballen, zocht USV de combinatie. Beide speelstijlen leidden tot weinig echt grote kansen. Wel was USV dreigender. Ron Meijerink was een keer dichtbij. En ook de kopbal van Leon Kooiker miste de juiste richting. In blessuretijd zette Oldemarkt nog een keer alles op alles. Maar zoals eigenlijk de hele middag, bleven de verdedigers de aanvallers de baas. Zondag probeert USV de fraaie zegereeks voort te zetten. Dan komt Oranje Zwart op bezoek. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Direct na afloop van deze laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar is er een optreden van volkszanger Nick Brinkhuis.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!