Speler Statistieken

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
H.E.Menkhorst

 USV   6  Oranje Zwart   2
 
 

USV draait op volle toeren

Dankzij een bliksemstart had USV al na twintig minuten Oranje Zwart op een kansloze achterstand gezet. De razendsnelle Stefan Boers liep direct al de hele verdediging van de Wanneperveners omver en zijn voorzet was op maat voor Leon Kooiker (1-0). Die maakte even later ook de 2-0 toen hij groen licht kreeg van de scheids ondanks het vlagsignaal van de kant. Even later een herhaling van zetten. Wel of niet buitenspel? Ron Meijerink mocht door en zag het gaatje in de lange hoek naast doelman Robert Rosema (3-0). Daarna werd USV erg laconiek. Het slordige spel werd pas in blessuretijd van de eerste helft afgestraft toen de ingevallen Tim Vredenburg vrij baan kreeg (3-1). Direct na rust bleven de gasten het proberen, maar werden toch heel snel op een onoverbrugbare achterstand gezet. Een vlotte aanval via Roy Kuiers en Leon Kooiker bracht Sander Schaeffer in stelling (4-1). Even later stond Leon Kooiker ook aan de basis van de 5-1 van Roy Kuiers. Daardoor was het laatste halve uur een formaliteit. Uit het niets kopte Tim Vredenburg nog een vrije trap raak (5-2). Waarna het slotakkoord weer voor USV was. Ron Meijerink hield overzicht en zette Leon Kooiker voor een leeg doel (6-2). Een zevenklapper kwam niet op het scorebord omdat de inzet van Ron Meijerink op de paal strandde.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!