Speler Statistieken

USV
QTY Event Tijd
Ron Meijerink 1 16'
Ron Meijerink 1 34'
Leon Kooiker 1 39'
Ron Meijerink 1 52'

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J.G. Ordelmans

USV eenvoudig langs Steenwijk (4-0)

Door een 4-0 overwinning op vv Steenwijk blijft USV meedraaien in de top van de 3e klasse.
Onder prima leiding van arbiter Ordelmans begon het team van trainer/coach Kees de Jong uit Steenwijk nog helemaal niet zo slecht aan de wedstrijd. Kort op de man spelend gaf het USV in de beginfase weinig ruimte tot een fatsoenlijke opbouw. Daar kwam verandering in toen in de 16e minuut Leon Kooiker met een steekpass Thijmen Stegeman bediende waarna Ron Meijerink doeltreffend kon afronden, 1-0. USV zette hierna een extra tandje bij. Via de flanken werd de verdediging van de Steenwijkers regelmatig onder druk gezet. Dat leverde in de 34e minuut het tweede doelpunt voor de thuisploeg op. Na uitstekend voorbereidend werk van Frank Kuiper kon Ron Meijerink met een strak schot de 2-0 laten aantekenen. Vijf minuten later was het alweer raak toen Thijmen Stegeman Leon Kooiker vrij voor doelman Lennard Jonkers van Steenwijk zette. Met een paar kapbewegingen van de balvaste spits gaf hij de keeper het nakijken, 3-0.
in de tweede helft viel er eigenlijk niet meer zoveel te beleven op sportpark Hulsterlanden. USV geloofde het wel en Steenwijk wilde misschien nog wel maar het geloof op een beter resultaat was er eigenlijk niet meer. De ervaren en nimmer opgevende verdediger Jarno Muis van Steenwijk moest zijn doelman Jonkers in de 52e minuut nog een keer troosten toen deze een ogenschijnlijk houdbaar schot van Ron Meijerink in het doel zag verdwijnen, 4-0. Bij deze stand bleef het uiteindelijk en veel toeschouwers waren vast blij de warme kachel op te kunnen gaan zoeken.    

Zondag speelt USV in en tegen Ruinen. Het duel op sportpark De Baete begint om 14.00 uur.

1920 usv steenwijk
Dennis van der Veen toornt ver boven de verdedigers van Steenwijk uit

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!