Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Eigen Doelpunt 1 24'
Robert Termohlen 1 37'
Tijd Event QTY
52' 1 Remon Prins
60' 1 Matthijs de Jonge
71' 1 Remon Prins

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
S. Aalders

Trinitas toont veerkracht bij Asser Boys

Afgelopen zondag stond voor Trinitas de uitwedstrijd tegen Asser boys op het programma. Eindelijk weer eens een competitiewedstrijd na de vele regen van de laatste tijd. Trinitas miste door een schorsing Marc Platje en Douwe Jongsma was nog geblesseerd.

Vanaf de aftrap liet Trinitas het initiatief aan Asser boys en zakte wat in . De geroutineerde middenvelders en voorhoede van Asser boys vonden dat prima en hierdoor hadden de boys uit Assen een optisch overwicht zonder tot echt uitgespeelde kansen te komen. Af en toe kwam Trinitas er uit door middel van de beide jonkies voorin. Roy Slager en Jesse de Weert. Maar ook zij konden geen echte kansen creëren. Dan valt in de 24e minuut een doelpunt voor Asser boys. Een op zich ongevaarlijk ingebrachte bal werd helaas door Rene Terpstra niet goed geraakt en kopte de bal langs de verbouwereerde keeper Marcel Betten in de verre hoek. Op dat momemt wel een verdiende voorsprong. Asser boys ging door met aanvallen en even later lag nummer twee er ook al in. Een ongelukkige opspringende bal kwam tegen de arm van de ongelukkige Rene Terpstra. De verder goed leidende scheidsrechter wees gedecideerd naar de stip. Dit kadootje werd door aanvoerder Robert Termohlen uitgepakt . En zo was het 2-0 Met deze achterstand werd de rust bereikt. Wat ze in Assen voor een thee schenken weet ik niet maar na rust een heel andere wedstrijd. Doeke vd Berg werd gewisseld voor Matthijs de Jonge en Trinitas ging volle bak geven. Hier had Asser boys geen antwoord op en Trinitas kreeg het betere van het spel. Na 5 min viel de aansluitingstreffer. De goed mee opgekomen Remon Prins schoot vanaf zo'n 20 meter de bal hard en laag in de hoek. Dit was voor de mannen van Bos en Boeree een mooie opsteker en iedereen stroopte de mouwen op en zo werd het een echte vechtwedstrijd. In de 60e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Na een harde lage voorzet stond de hardwerkende Matthijs de Jonge vrij bij de 2e paal. Mede door het slimme overstapje van aanvoerder Geert vd Boer kon Matthijs de 2-2 binnenschieten.
Trinitas rook nu bloed en bleef doorgaan voor de volle buit. De moegestreden Roy Slager werd gewisseld voor Thom Eggen. Trinitas bleef drukken en bij een aanval van Trinitas werd Jesse de Weert gevloerd binnen de 16. De scheidsrechter wees terecht naar de stip. Remon Prins bleef rustig en benutte de penalty perfect. Dit was ook wel een verdiende voorsprong. Mark Tolboom verving nog kilometervreter Winfred Boekhoudt en was zelfs nog dichtbij de 2-4. Helaas ging deze mogelijkheid er niet in. Trinitas kwam verder niet meer in de problemen en eindelijk weer eens 3 punten. Na 3 zure verliespartijen in de laatste minuten tegen USV , Oldeholtpade en Leo. De ontlading was daarom ook groot en men vierde de 3e helft ook goed in de gezellige kantine van Asser boys. Ook Rene Terpstra had lekker gespeeld zei hij. Gescoord(eigen doelpunt). Een assist(hands dus penalty) en drie punten mee naar huis. Kijk.das nou nog 's een optimist.
As zondag speelt Trinitas thuis tegen Oldemarkt.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!